.
0
MAK JEMAH

Jangan Nak Problem Loading Page Sangat Buleh?? Aku Hampok Sat Lagi Kot !

#muka bebai..tehehe -'-
Salam blogger2 sekalian, takot x baca tajok entry aku, baek ampa cakap takot kaih.sat lagi aku hampok ampa kot..hehehe apa celop budak ni kan dok ngarot sorang2..Ececeh celop nokk..tehee~ = =" semenjak dua menjak, tiga menjak, empat menjak, lima menjak, enam menjak, tujuh menjak ni kannnn...*menjak tu apa? LOL aku punya binatang berokbeng ni asyik dok buat hal ja..bukan semenjak kebelakangan ni la tapi start bulan posa aituh..Haih geram aku! *Aku bukan penyabaq na. Bila aku bukak tab lain dy naik ayat cinta baekkk punya "PROBLEM LOADING PAGE" rasa macam nak hempok ja lappy ni..ouh kesian dy, berok yang buat hal dy yang terpaksa bekorban kena hempok..heee Abeh camana aku nak blogwalking, camana aku nak follow orang, camana aku nak stalker fb orang..heheh *aku memang stalker ja keja :D kalau berokben ni macamni..Ni semua salah celcom "Even wider, Even Faster, Even Better in CELCOM BERUKBEN territory" *Ehh macam taek la..
Apa masalah ang sebenaqnya berokben? Aku bayaq tiap2 bulan kan xpenah miss..Ang buat hai noh..Haihh modem ni aku tengok ang kecik besaq, kecik besaq ja wey *wakakakak wat ganas buleh..xleh blahh:D ka memang ang kecik aku yang besaq..memang tu lah hakikatnya T_T satgi kalau aku hempok ang besepai kot..act, aku penah kan hempok ang 2kali aku rasa..masa tu ang memang terburai la kan? hahha puas hati aku..Tapi disebabkan rasa sayang n cinta aku kat ang aku kutip balik pasang ang n guna tanpa perasaan malu dan bersalah.Ni la yang orang kata kan "Dah ludah jilat balik" Eewww~ *gedik ok* 
 Macam kata sorang adek yang aku kenai kat FB..dy cakap
"Kak, kak tanam ja la berokben tu nanti dy tumbuh lain"
Pandainyaaaaa adek... :) kak suka sangat, kerrlass kau jahh..kak xkesah kalau tanam dy tumbuh balik..tiap2 ari buleh kait kat pokok..tapi kalau xtumbuh camana adek? Jangan kata buah berokben akaq tunjang berokben pun xtumbuh lagu mana ceta dy..Ishh xbuleh kalau berokben akaq tunjang sebab natang ni serabut..kita bagi akaq serabut kat dy ok laa..Tapi adek kalau xtumbuh adek mau beli kat kak berokben baru siap tolong bayaq tetiap bulan..Buleh tegha tu..hehe sekali adek cakap "kak penah tengok ceta tapak kakiku dibibirmu..apa dy, xpenah?? meh adek nak tunjuk bagi.." hahahha
So berokben plis plis plis kamu jangan nakal..hehe pliss im begging u :'( jangan wat hal sangat..aku letih ok..sikit2 sudah la..taw la aku dok pedalaman pon jangan uji tahap kesabaran aku..orang kampung ganas ok. satgi aku rebus ang bagi itik mak jemah makan kot~aku tuan ang so ang sayang la aku sikit.. :D tapi kalau buleh aku maw banyak..hahahha apapun ang banyak berjasa pada aku..aku tetap sayang ang..sampai bebila..hehe melalut dah ni..
Ok maaf, maaf, maaf..pagi ni saya mengarot terok :)
kalau suka baca la..kalau xsuka, kesah pulak aku? ok bai :p


✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

0 50Juta Kali: