.
7
MAK JEMAH

Bosan Sepetang

Greeting Text
Hye readers!!

 Uhuk :'( What a boring day today!! Mak tak da. Abah tak da. Adek tak da.Semua tak da.. :'( Tinggal la aku sorang-sorang macam orang gila kat rumah ni. Makan sudah. Mandi sudah. Tidoq sudah. Online ja tak sudah-sudah.. haha Sebenarnya, malam ni aku dengan adek aku cuma tidoq berdua ja kat rumah. Mak abah aku pi kursus haji perdana kena bermalam kat sana. 
 
Adakah kami berdua akan tidoq satu bilik satu katil dan satu selimut? haha tak tak. Aku rela tidoq sorang-sorang sebab apa taw? sebab adek aku tidoq buas namati. Baru-baru ni time kenduri rumah aku ada kawan kakak aku mai so adek aku kena tidoq satu bilik dengan aku, tengah syok dok mesej tiba-tiba sebelah kaki dah terangkat naik atas peha aku. Aku tolak pelan-pelan. Haih dia letak sekali lagi. Aku tonyoh kuat-kuat sampai dia terjaga. Pastu bangun buat muka gabra. Haih geram..siap bantal pelok aku bolot kat dia semua..hahaha nasib aku jenis berperikemanusiaan, kalau tak lama dah terajang jatuh katil..hahaha ganas tak? ganas tak? Bakal suami saya sila berhati-hati ya.. curi bantal pelok kita, kita terajang.. :p kahkah~ gatai pulok..

Ok, apa lagi nak cakap.. hahahah tak da idea dah sebenaqnya. Tengok la makin lama jumlah entry aku makin berkurang. Idea habeh hilang di tiup angin sepoi-sepoi bahasa~ tapi takda idea pun aku rajin jugak jengok-jengok belog, AKU SENDIRI. hahaha bukan belog orang ya. Ntah la malas..pasai pa ntah mood nak blogwalking makin hilang..Jangan risau, nanti aku pi la buat menyemak..aku tunggu hampa update banyak-banyak dulu. haha nak baca sampai berbulu mata aku..hOho

Ok. setakat ni ja kot..Aku buntu. Nanti aku update banyak-banyak nah..nak pi meroyan kat luaq rumah sat sambil pikiaq idea..hahaha Assalamualaikum...

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

7 50Juta Kali:

boni kacak said...

hahahahha.. bahaya betul.. kalau terambik bantal peluk kena terajang.hakhakhakhakhak.. tak nak tak nak..hehehe

Hany Rara said...

hahahah orang yg kuat semangat ja boleh jadi suami sy..haha

CekbOlat-bOlat said...

sama lah kita,setiap kali connect je tenet buka blog tpi idea mcm terbang.. huhuh

Hany Rara said...

haha bolat..sama laa..jenoh pikiaq kadang2 :(

acma violet said...

comeinya awak nk ngoqat leh? biaq ganas pn xpa..he

Anonymous said...

I like this blog its a master peace ! .

Hany Rara said...

ngorat la wey aku xda marka g..haha