.
2
MAK JEMAH

Blog Aku di Remove?!

Assalamualaikum.. :) Hye readers.. Semalam tanpa disangka2 blog aku dah di remove oleh gugel..Haih aku ingat sapa punya keja la..Rupanya Mr.Google kan? Memula aku nk bukak blog aku dy tulis your blog has been remove..Aku macam..Owh..ok maybe line aku yang prob ni kot~ Aku watlek dulu..hehe Dan lagi dok godek2 FB kan..Aku torai sekali lagi bukak..sama jugak..aku dah mula rasa aura xsenang ati..hahah aku try log in gmail aku..Waterpark! awat sekali2 gmail xbuleh bukak..Dy cakap “Your Acc has been disable” Aku rasa macam nak hentuk2 kepala ni dah kat lappy..tehehe-.- aku try lagi, lagi dan lagi245671000x sama jugak..rasa macam nak keluaq ayaq mata..masih2 terbayang2 blog aku yg kaler pink di ruang mata..xkan aku xbuleh tengok dah lepas ni... T__T hee ayat xleh blah..
Kalau jadi kat ampa macam aku sumpah ampa pon gabra wey..aku terus p tanya geng  budak2 blogger kat FB..Malangnya depa pon xtaw..Depa cakap blog aku memang xleh nak buat pa dah kalau spam apabenda ntah..aku pon xtaw..Depa suroh report..Ergh mana aku reti >..< ingat aku pandai sangat bab blog2 ni..hehe Pastu aku ingat nak biaq camtu ja la blog aku dah aku pon bengap sekilo kan xtaw nak buat apa..dalam ati jangan cakap sedey woo..Xda FB xpa jangan xda blog..aku sayang gila blog aku..haha Pastu aku terpikiaq satu cara..aku search kat gugel cara nak dapat balik blog yang kena remove..Alhamdulillah..memang ada..tapi aku xikot tutorial tu pon..haha

Nak taw camana aku buat? Akaun gmail aku yang tengah sign in tu aku try sign out dulu..pastu aku sign in balik..dy suroh masokkan varification code apa ntah.Xsampai seminit..blog aku ada balik ! Yeay!! Rasa macam nak lompat2 ja..hehe :P syok gila.. Kalau ampa yang blog teremove tu try buat cam aku..Xyah nak gabra sangat taw..*eh2 dy yg gabra tuduh orang pulak....haha..k bye salam :)




✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

2 50Juta Kali:

ctk said...

memang ramai yg dh kena..ct pon smpai nangis2 aritu..skrg ok..hihi

Hany Rara said...

@ctk haha 2la naseb baek xmnngis aritu :D