.
15
MAK JEMAH

Menangis Itu Seni = ="

Greeting Text
Setitik, dua titik dan tiga titik air mataku laju membasahi pipi, dah bercorak-corak pipi aku umpama bunga raya kembang tak jadi..pergh! ayat..haha patot la mata aku asyik menggedik ja minggu ni..dah kujangka dah kuduga memang nak menangeh..kadang-kadang buleh pakai jugak kata-kata kawan aku, dia kata kalau mata asyik bergerak xbenti-benti tak lambat la tu nak menangeh..Hah u'r so cleaver edisi malaysia my friend *tepuk-tepuk bahu sendiri.

Tapi apa kejadahnya ayaq mata aku keluaq takda punca..what the hammer of this situation?? Kemaruk sangat dah la tu nak menangeh..Tetiba baca cerita sedih nak menangeh, tengok cerita sedih sikit nak menangeh, baca entry sedih nak menangeh, online fb nak menangeh..apani?...aku sangat tak paham..kalau tak keluaq ayaq mata ni rasa macam tak puas hidop aku..haatudiaa~

Adakah sebab aku semakin nak menghampiri monopous..haha kbai.Takda kena mengena~ Yeah jiwa aku sangat sensitif kebelakangan ni..sikit-sikit nak terasa..ish geramm3x!! *sambil ketuk dinding..bhahaha tapi terasa sorang-sorang, malas nak cakap kat orang depa bukan paham pon..ya dak? Tapi dah bercerita riuh rembang kat belog ni..hahaha ehh sukahati laa belog kiteww~haha phuiii satu dunia buleh taw melainkan orang yang menggunakan bahasa uganda, jepun, jamaica dan petersburg..tetiba =="

Dikala ini, dan di saat ini aku menulis entry sambil gelak dan menangeh..hahaha

*cepat-cepat sorok minyak cekapak bawah ketiak..wakaka (=..=)
.........................
.................
........

Haha assalamualaikum..

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

15 50Juta Kali:

iQie said...

alalalal lallaal..haha xnak yer sedih2..haha bajet pujuk la.. mnangis saja2 ni hormon xstabil kau tau..hahaha

Hany Rara said...

haha ciss2 lapaq penumbok la tu kan??

dayah SnoW Heuka said...

sama la kite!! kite pon sedih bile bc novel n movie.. lagi2 movie hindustan T___T bise org cam niyh haty dia soft.. sensitif.. lagi 1 pernah disakiti olh org y kite syg sangat2 kan?? hee.. ape2 pon jgn sedih2 tau... live must happy forever! ^__^

Boni JLL3 said...

hahaha.. kalau sedih, jom kita menjerit sama2 sekuat hati depan laptop ni

Hany Rara said...

@dayah SnoW Heuka haha ini sedey xda punca..yeah thanks for visit, follow n comment:)

Hany Rara said...

@Boni JLL3 haha xmoh lerr stg retak skrin lappy ni..hahah

Cik Yatt said...

menangis tu melegekan en?

folo sini

Hany Rara said...

@Cik Yatt haha ntah..tenkiu dear :)

Boni JLL3 said...

hahaha.. retak beli baru.. heh heh

Hany Rara said...

haha apakata awak yg hdiahkan..hahah

najmi^^ said...

be happy k :) btw..tdi aq right click nak refresh la..bukan nak copy..nyiooh

Hany Rara said...

thanks..ouh ta kesah la..dulu kan disable right click femes so aku buat la..skang rasa mcm xbguna plak..hahah

Boni JLL3 said...

hamboih..lamanya tak update blog??

Abu Luqman said...

dah folow 411 tau

Hany Rara said...

Boni : hehe tenkiu rajin m'jenguk no..nnt sy update..malas betol skang ni ..haha

Abu Luqman : thanks :)