.
8
MAK JEMAH

Mesin dan Basuh

Greeting Text
 Hello April and hye reader (s) Petang yang sangat kebuntuan..puas aku repair washing machine sebab tempat spin dia tak berfungsi -__- aku dah terajang-terajang dah dua tiga puluh daih, aku dah hentak-hentak dengan tong gas, aku dah tujah-tujah dengan penyodok sampah, aku dah basuh siap tonyoh dengan ajax fabuloso perisa apple hijau *dapatkan di pasaran terdekat.. apa kurangnya lagi kasih sayang aku kat dia  tataw..bukan nak makin baek, aku tengok makin jijik ada laa..ah malas basuh baju ceni..mencik!-..-
 
Ni kalau cakap kat mak aku mesti dia kata
"Hampa ni susah lagu ni sikit dah tamaw buat..mak dulu-dulu angkut kain baju p sungai tonyoh guna tangan 4 5 kilomita bejalan p balik tiap-tiap hari tak penah merungut pun..hang toksah mengada..p basuh lekaih..p basuh lekaih, sat lagi aku tonyoh muka kot dinding dok wad sebulan makan guna straw kot.."

Mesti dan saheh dia akan cakap camni..Naseb la mak aku takda kat rumah untuk minggu ni..ngeh3~
Lepastu aku p cakap kat abah aku suruh repair.. 
abah aku ni pemikiran dia maju sikit ke depan..hahah

Dia cakap nak beli lain..tiba-tiba setengah jam kemudian aku dengaq bunyi "kedegang! Kedegang! Tung tang tung tang!" dekat bilik ayaq..

 haha saja taw abah ni.. dia dah repair dah~ (=_=")
 Sekian, cerita mesin basuh saya..assalamualaikum..

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

8 50Juta Kali:

iQie said...

hahaha! siot je kau punye 9gag..haha kelako..

aku HaniAsyira said...

fuyoooo.. hebat repair2 ni ei.. =)

Hany Rara said...

@iQie ngeh3~ saja ja buat 9gag..

Hany Rara said...

haniaisyira sy sgt hebat menjahanamkan..sekian..hahah

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah, abah hang pawarr weii..

lawak do muke2 tuh.. pndai lukih nohh XD

Boni JLL3 said...

aiyakk..salah tempat komen. ulang taip

mesti ayah awak tak merelakan mesin basuh tu ditukar ganti..hahaha

Hany Rara said...

haha bolat, akak xlukis la..cari kat gugel muka2 9gag tu..ngeh3

Hany Rara said...

Boni kesilapan anda amat dikesali :p
tu la dia ckap ja tup2 repair suda~ haha

Bila nak tulis entry baru, smngat b'kobar2 nak baca..hak2