.
5
MAK JEMAH

Setia Hujung Nyawa

Greeting Text
 
SERIUS! AKU DAH JATUH CINTA! untuk kali pertama pada tahun 2013.. Ini seriussss *gelek-gelek macam wonderpets..ahaha sakai sangat aih.

Sebenarnya jatuh cinta pada sebuah drama melayu..jangan misunderstanding pulak noh..Seryes drama tu dah buat aku tersengeh sorang-sorang tiap kali tengok..padahai baru dua hari aku layan..hahah sebabnya aku bukan jenis yang suka tengok tibi time maghrib-maghrib. Siang pon sama lah..agak kureng aku melayan tibi..Time aku layan pukul 10 malam sampai pukul 1 or 2 pagi cenggitu..haha :D Aku suka tengok tibi sorang-sorang tanpa ada gangguan. Gangguan maksud aku tak payah nak rebut-rebut remote control ngan anak-anak buah aku..kalot sangat nak tengok muscleman la, kampung boy la, monster kids segala..senang cita semua rancangan yang ada kat astro ceria depa nak tengok..huh =.=


Okay ni dah nak cerita pasai rebut remote control ka pasai drama tibi ni ntah..Drama tu kan..kan..alahainyerpun suwit muwit laa..geram aku yang tengok ni pon..sampai tersengeh-sengeh tergelak-gelak, ter'blusher-blusher' keseorangan..hahah SETIA HUJUNG NYAWA. Yang sebenaqnya diadaptasi dari sebuah novel. Ni nak kena pi cari sebuah novel ni..tokleh jadi memang dah dok gila bayang ja nih..
 
Even baru dua hari aku melayan drama tuh, hati aku dah melekat dengan jalan cerita dia..Aku tak taw nak habaq sweet lagu mana..sweet sungguh oii..habeh ayat ni..sememangnya, kalau hampa tengok pon hampa mesti tersengeh sorang-sorang..rasa tak sabo pulak nak kawen..bhahahah cerita tu aku tak berapa taw permulaan dia sebab aku tengok dah episod keberapa ntah..
This is hero and heroin for that drama. Hamboi jah speaking ang..haha bila lagi kan? Suko lah tengok hero dia tuh. Dulu rambut dia kan ala-ala awan nano gitu..kerinting =.= dalam drama ni dah smart berambut pendek, dah hengsengg..Heroin dia pulak lahai comel ja..suka mengacau laki dia..laki dia pulak kuat cemburu sampai nak tergelak aku tengok..cemburu benda tak masuk akai..tengok la sendiri tak larat aku nak taep panjang-panjang..bukan tibi tiga bayaq gaji kat aku pon dok promote cerita channel depa-,-
Wink! sedaih lagi..hehe entah apa nama betoi dua-dua orang pelakon ni pon ntah..Okay, tengok la kat slot akasia tibi tiga pukul 7 sampai 8 malam. Setia hujung nyawa hari isnin-jumaat kot ? Entah aku pon bantai ja..hahah

Assalamualaikum.

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

5 50Juta Kali:

CekbOlat-bOlat said...

hamboihhh hero dia hensem !

Hany Rara said...

hala..jom tengok ngan kak ari senin ni..hahah

acma violet said...

wow hebat kau pah..hehe leh ajaq aku plak wt pasni..comei sgt weh,, agk2 sedap x??hihiihi

Lazaac said...

pompuan suka sgt ngan polkadot.. lazaac xsuka langsung.. haha, gurau jer deh..

حاني رملي said...

hampa pakat komen salah entry ni dah saipa??? hahaha ngok