.
2
MAK JEMAH

Yeah~ Tahun baru =.=''

Greeting Text
 Selamat pagi..Jom sarapan..haha perot dah kenyang buleh hapdet belog dengan senang..haish..haha telioq dak Oii?? memang itu motif aku..huahua

 Wink! Wink! (^_<) Dashboard penoh dengan tajuk entry "Happy New Year 2013" Berrr what a boring.. -_- Eceh..sebenaqnya aku pon nak cakap SELAMAT TAHUN BARU..bhahaha Entry first bagi tahun 2013..Terasa pantas masa berlalu..Dengan di penuhi cerita suka duka perjalanan hidup masing-masing..Tudia ayat..

Bila dah tahun baru semua dok sebok azam nu la azam ni la..Bagoih ada azam..Tapi jangan taw cakap ja, taw tuleh kat pesbuk ja azam bejela-jela, tick kat wishlist, tuwit-tuwit azam kat twiter buat dak usaha pon dak..tak ka bangang namanya..haha aku macam biasa tiap tahun xpenah ada azam..boring okay bukak-bukak pesbuk si minah update "Azam tahun ni kitew..blabla.." anak lebai kassim pulak update "Azam tahun 2013 aku nak..blabla.." huh boring =_= Sekali makngah senah update "Eh sukahati la pesbuk dia, dia nak update apa pong..azam mazam bagai tak kacau hang pon kan? jeles? p mati.." kahkah.. Okay finee -_- gangster jugak makngah senah nih.

Tapi kan seryes cakap..rasa cepat sungguh masa berlalu..Tiba-tiba teringat, bila semesta dah kian menghampiri kehancurannya masa jugak terasa makin singkat..insaf..Yalah bumi makin berusia..cuma manusia yang xsedaq-sedaq..Sedaq tapi kadang-kadang buat tak tau..aku pon seropa jugak..hUuu~ Kadang-kadang lupa..kadang-kadang alpa..Maaf Ya Allah..Moga sentiasa ditunjukkan kami jalan yang lurus dan benar..amin.

Dan..dan..umoq jugak makin meningkat..Selamat berdua puluh tiga hari..eh tahun la ngok..hahah 23TAHUN..ngee tuleh hurup beso teruih..haha bangga okay 23tahun..=_=" baru semalam rasa macam tengah berlari keanak-anakan tak pakai baju main layang-layang kat depan rumah..haish tu masa darjah tiga..Kalau umoq 23 ni tak mampu dah nak buat macamtu..maw kena baling parang terbang ngan mak aku..hahah tak pun tong gas terbang..mak aku gangster. Tak sangka dah 23tahun..buleh menikah dah..hakhakhak *gelak lapaq laki..kahkah~abaikan..hudoh perangai.. :p Moga tahun ni saya dapat kerja yang menjamin masa depan..*azam ka ni?? ahahaha abaikan pleaseee~ :D ini adalah doa.

Wajah 23 tahun..mata tengah tengok cicak berasmara ataih siling -,- abaikan lubang hidong tu..itu adalah anugerah paling terindah .

Okay, lastly aku nak cakap semoga tahun baru ni lebih baik dari sebelum ni..Tunaikan azam dan impian hampa dengan penuh kesabaran. Semoga berjaya. Semoga bahagia. Doakan jugak kejayaan dan kebahagiaan aku..Dan untuk busuk saya yang sorang, setahun sudah perkenalan kita..terima kasih sentiasa ada untuk saya..i always leb you..heee~..hahah hegeh sikit takpa kot noh..tak luak pon ayaq lioq hampa kalau baca..kahkah assalamualaikum..

# Terimakasih pengomen tegar saya En.Boni kacak dan Adek Bolat comeyy..maaf sebab kadang-kadang tak sempat nak menjengok belog anda berdua..thanks alot..taw..taw..selamat tahun baru :)

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

2 50Juta Kali:

boni kacak said...

selamat tahun baru awak.. akhirnya awak dah semakin tuo.hehehehehehe.. semoga tahun ni akan memberi lebih banyak kenangan terindah untuk awak ye.. amin...

sama2.. takpe.. dahulukan mana2 yang penting.

Hany Rara said...

selamat tahun baru jgk en.boni. semoga berjaya dalam bisnes :))
tuo2 saya tuo lagi awak..hahaha