.
0
MAK JEMAH

Muhammad Hazimey Affzal





Haa sapa dy ni?? Anak aku ka? Haha yaa memang anak aku..anak buah..comey x..ahahah comey kan3 macam mak menakan dy..haha ambikk perasan sangat! dy laa baby kesayangan keluarga kami sebab dy sorang ja baby yg len suma dah besor2..kira suma orang syg dy laa terlebih kasih sayang lak dak ni.. nama dy seperti yg tertera kat tajok tu lah..tapi aku pnggl jimi ja..(macam omputeh x) ahahah mak dy pnggl affzal..dy anak kak aku yg sulong..ni pict time dy kecik lagi ni..time buleh nerap buleh merangkak..tapi lani dah besaq setaon 2bulan kot..dah boleh jalan..gigi pon dah ada..cakap pon dah reti..ahaha[bohong kuat] yang paling bez dy reti menari..ahahha pantang dengaq bunyi muzik b'goyang abeh badan..menari ala zaman 60an gitu..menari setempat..kakakka geram aku..tapi kalau buat perangai mau taw laa..macam nak hawin kot tas pokok getah nu ja.. ibu yg kejam aku ni :D mana ada aku baek aku siap pujok dukung2 lambung2 dy lagi tapi haram xbekesan.. xda sapa bley pujok melenkan mama dy.. kalu nek moto nom1..pantang xleh dok kat moto celapak dok lagi teriak nak naek laa..kena laa bwk dy p ronda..hahaha kalu xda dy sunyi ow rumah ni..ni sbb xda dy lani aku tules cita pasai dy..rindu tahap kuda belang dah..dy balik SP.. :( umah opah dy kat sana..tapi esok dy balik sini balik..heheheh buat terok buleh..debab kan dy..ahaha xtaw mak dy dok makan pa tym mengandung dulu..kluaq2 besaq dah..ahahah [jahat :p] abang dy kecik jaa..ni pict dy tym baru beranak..sebulan dua camtu kot tym ni...





haha ni laa perbezaan dy dulu ngan lani..
ceh macam iklan ubat kurus dr rozmy plak..wakakak:D
Haa tembam kan dy..hahah tapi lani dy dah makin slim cket..*tengok gambaq dy kat atas beza kan..hahaha* jelez aku ngan dy..aku ja xslim2..ahahah dy pemalas nak makan..orang suap bukan nak bukak mulot..ada skali tuh punya nak pujok dy makan kena bawak nek moto keliling depan umah pastuh stop sat suap dy makan pastuh round depan umah lagi pastuh suap nasi pulak pastuh round lagi suap pulak round suap round suap ada la dekat 1278, 000 juta kali..ahahah [bohong jaa..] dah macam owg gila..sengal jaa dak ni..makanan kegemaran dy keropok, coklet, ngn aih kiub..kalu nampak yg tuh xpayah paksa makan pon xpa dy boh dalam mulot sdiri..Haa dah laa kot cita sai dy..aku ngantok dah..heheh babye..gud nite :)

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

0 50Juta Kali: