.
4
MAK JEMAH

Hakikatnya Manusia Itu Sering Berubah~

Greeting Text 


Hyep reader(s) :) dah makan? Dah. Good.. Dah pukol 2.00 pagi .. Zzzzz~ -..- intro jadah apa yang boring sangat ni..hahah sory aku memang lemah tahap dewa bila nak tulis intro..ni pun dah berapa kali aku backspace, tulis balik then backspace lagi.huh wadafish..akhirnya terhasil la intro yang macam jakun sebegini..kalau orang lain watlek ja siap sambil korek idong buleh tulis intro panjang macam ketapi-.,- 

Errr entry ni bukan aku nak hurai pasai kebaekan menulis intro yang panjang lebaq #apa punya ayat macam karangan SPM..Tapi..kenapa manusia selalu berubah :') sobss~ Yala sebab dia manusia bukan batu bukan jugak kayu..tengok menatang pun boleh berubah ni pulak manusia..xpercaya menatang selalu berubah..? contoh macam kucen aku, selalu bertukar-2 pasangan ketika bersama..wakaka memang dasar kasanova xreti setia..lepas dia dah dapat sedap-2 dengan kucen betina lain, dia blah.. -.-

Hati aku selalu terdetik bila ada sesorang yang berubah..dan selalunya yang aku rasa tu betol..Lepas tu kita buleh tengok la dia punya berubah tu macam mana..Jangan harap dia mau peduli dekat ang lagi..terima la semua tu dengan redha..Yaa "REDHA ITU IKHLAS, PASRAH ITU MENYERAH" *ayat ombak rindu lagi..haha anggap ja macam dia dah hilang ingatan untuk ingat kat kita..Tamo sedey-2 taw~ cukupla setakat nangeh 7 hari 7 malam lepas tu stop la kalau tamau jadi kassim selamat..haha macam ayat orang bodo ja..
 
Sebenaqnya, bukan aku nak cakap kat orang lain ja aku pun selalu berubah..aku mintak maaf naa~Err semuanya diluar kawalan..out of control omputeh cakap..Tapi, bila aku dah betoi2 sayang orang tu memang susah dah nak berubah..xpercaya silalah baca older post aku yang lelama..punya setia macam hero cerita paria..lastly, aku lepaskan dia jugak bukan sebab aku xsayang..perit woo nak buat semua tu tapi sebab...
tengok bawah~
v
V
v
V

" ku berjuang dalam hidupku..untuk selalu memilikimu..seumur hidupku..setulus hatiku hanya untukmu "
Zzzzz~ lirik lagu kat blog..haha sampai bila nak berjuang kan sedangkan dia xpenah nak hargai..berjuang la sangat kan setakat cinta monyet..haaa-2 tu dalam hati mesti ampa cakap macam tu kan kat aku..ingat aku xtaw..ampa pon seropa xpayah nak monyet kat aku sangat~

Sebab tu bila dah tersuka kat someone takpayah la kita nak menunjuk sangat kat dia..ala kadar sudah..biaq dia xtaw xpa janji kita taw sebab nanti kalau dia berubah xda la sedey sangat~ Cuba pk pendam perasaan tanpa dia taw lepas tu dia blah dengan ampa kapel ngan dia pastu dia berubah then blah..mana satu lagi saket..aku rasa yang nom 2..is it true? Haha aku rasa macam tu..Lagi satu, bila ada orang layan kita baek jangan la senang-2 tersuka kat dia.. jangan senang-2 ter' s.s sesorang..hehe maybe dia layan ampa sebab dia cuma suka berkawan sedangkan dia dah ada orang lain yang dia suka..nanti kalau dia dah start berubah mula la ampa nak down kan..aku penah rasa camni.. -..-'' bodonyaa~


Dan..kepada mereka yang selalu, cepat dan senang2 berubah hati..jangan la buat sesorang tu tersuka kat ampa kalau ampa rasa ampa xboleh rasa macam apa yang dia rasa..kesian dia..xspecially pompan, bila dia dah mula suka susah dia nak berubah..laki budiman sekalian jangan maen-2 hati pompan sangat ok..pompan pun sama jugak..x payah nak tersengeh macam kerang busuk xlaku tepi jalan pulak..


 #sangat tacing bila baca ayat ni..sobsss T__T

P/s : someone, i miss u so bad :'(

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

4 50Juta Kali:

CekbOlat-bOlat said...

sedih kan.. T___T

ayt jgn prnah ape tu.. tu yg sadis wehh

iQie said...

haha nice la makngah..kelako je :p bhahaha

Hany Rara said...

@CekbOlat-bOlat haha bolat nah amek tisu..

Hany Rara said...

@iQie sadap la awk paklong..haha