.
4
MAK JEMAH

Selamat Tahun Baru..

Greeting Text 
Hye silent reader(s) :) Finally, dapat jugak hapdet belog..sapa yang ferasan aku dah lama xhapdet belog  sila tolong mintak sesangat angkat lappy ampa dan hempok kat lantai~ hua3 ok xlawak punn -.-" lama kan aku x mengarot kat sini sapa yang rindu aku *dia memang suka perasan* sila bagi flying kiss kat aku..flying kiss ok bukan french kiss..aku tampaq kepala ampa mau? 
 
Btw, heppy new year for 2012~
'Kebamm kebomm piuwwwww!!'
walaupun pagi ni dah 3 aribulan ekceli..heheh 
gian nak mengarot sampai sanggup pepagi buta tulis entry..

Rasa cepat masa berlalu..dan dah banyak yang terjadi dalam hidup aku taon lepas walaupun life aku xda la seindah ampa2 semua~ada yang hepy yang sedey..rasanya lagi banyak sedey kot..haha dan aku jugak ramai kenai kawan2 baru taon lepas..ada yang buleh pakai ada yang xleh langsung ada yang pesyen pakai buang~ haha dan ada yang aku nak dy kekal dalam hidop aku~ :')
Rasa xbesa pulak nak sebut taon lepas sebab baru 3 hari b'lalu..haha 
 
Dan xdilupa jugak umoq makin tua dan bangka..haha i'm oredi 22 years old..sobss :'( terasa diri ini sangat tua..haha tapi perangai aku still macam budak2 lagi..sapa yang rapat dengan aku yang pernah kenai aku dy taw la camana perangai aku~ hoho aku xsuka seryes macam orang-2 dewasa..boring..zzzzzzzz (~..~) maybe aku akan seryes lepas kawen..HOho tetengok kawen nanti keja dok men aci ligan dengan laki dalam umah..nah bila nak dok seryes~
 
Hmmm~ taon lepas banyak derita2 yang tercipta dalam hari-2 aku~ hahah ayat xleh blah..kalau sebelom ni sesapa yang sudi menjadi pembaca setia belog aku dy akan taw la derita apa yang aku maksudkan..seryesly aku derita..hehe cuma kebelakangan ni aku dah ok~ walau xda sepenuhnya..kadang-2 teringat jugak..kadang-2 dok bangga sendiri hebat jugak aku mampu lalui semua tu~hahaha kadang-2 rasa rindu pulak nak rasa saket hati sedey semua tu balik..haha apa jeneh manusia tataw la aku ni..kadang-2 rasa rindu dengan perangai keanak-2kan aku yang dedulu..sebab lani aku xmampu dah nak buat ngan orang lain..haha ok aku cuma harap aku dapat lupakan semua kenangan pahit masa taon 2011 "Redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah" Yes ayat dalam ombak rindu..! hehe aku belajar untuk redha..dah lama kot aku redha..cuma kadang-2 kekuatan tu lambat sampai dalam diri aku..dan aku harap apa yang aku rasa skang akan berpanjangan..tamo down-2 lagi..letih 0ii~dah banyak ayaq mata aku yang terkeluaq selama ni~bagi aku rehat sat buleh kan..

Semoga taon 2012 lebih lebih dan terlebih baik dari taon 2011..terima kasih untuk mereka-2 yang pernah datang dan pergi dalam hidop aku..yang pernah buat aku hepy dan sedey selama aku bersama dia..kalau xda ampa xkan lengkap taon 2011 aku :') aku doakan kesejahteraan hidop ampa..terima kasih atas semua kenangan selama ni..good bye 2011..welcome 2012 :) assalamualaikum..

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

4 50Juta Kali:

CekbOlat-bOlat said...

slmat tahun baru ! rndu nk stalker sni.. kehkehkeh

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

selmat tahun baru k.pah..haha..lmbt wish :)

Hany Rara said...

hepy new year jgk bolat :D tenkiu sudi skodeng2 sini..hehe

Hany Rara said...

hepy new year jgk bolat :D tenkiu sudi skodeng2 sini..hehe