.
16
MAK JEMAH

Saya Anti Budak Seryes U_U

Greeting Text 
Why is everybody so serious? ta suke la ta suke..mencik ! Haha sila muntah hijau..gedik camni maw dok penerajang ja laju-laju..haha

 Why not dalam diri kita ada sikap sense of humor..bagi aku, aku susah la nak ngam dengan orang yang seryes namati ni..bosannn~ Zzzzz (-..-) tolongla jangan seryes dengan aku..semua tu boleh buat aku rasa sesak napas..help me! tolong! i need oxygen, inheler plezz.. ahh ngarot -.- dan aku jugak mudah tertarik dengan orang yang ada sense of humor..kehkeh..kalau muka hensem tapi lansung tak reti melawak, gelak pon seminggu sekali argh buleh gila aku..rasa dah tak bermakna hidop aku..haha tapi, bukan tak boleh seryes langsung..ada time seryes kita seryes laa..contohnya time bergadoh pasal dia tolong pasang tong gas kat rumah janda sebelah, time bertumbok, time main tikam-tikam ngan pisau..silalah seryes dengan situasi yang macamni..

Walaupun aku pemalu.. Jangan cuba nak menafikan aku memang pemalu pada hakikat sebenaq, tapi aku reti jugak nak berlawak..Susah la nak tengok aku seryes..time marah ja kot tak pon merajok..hahah kalau merajok pon tak retinya aku nak merajok lama-lama kalau pasal hal remeh-remeh..agak tak sampai 10 minit ok balik..itu merajok mengada namanya..hahah abaikan =.= Aku paling bengang kalau benda camni terjadi kat aku..
 
SITUASI 1 :

klik gambar untuk tumbesaran 

Ni dulu laa..sekarang aku dah tak online window i.m..haha pasai pa? pikiaq la sendiri..setia itu penting..haha Aku lebih rela tak ditegoq orang camni kat FB..haha buleh saket jiwa aku..kalau nak berkwan apa salahnya tuleh panjang-panjang sikit..dah tu toksah la seryes sangat sampai orang buat lawak pon tak reti nak gelak..ok maybe tak lawak agaknya -__- meluat. kbai.

SITUASI 2 :
 klik gambar untuk tumbesaran

Ni lagi satu pesyen..kadang-kadang aku langsung tak paham dengan orang camni exspesely kawan-kawan aku masa sekolah dulu..kalau dekat luaq bercerita bukan main kalah internet bergerak..bila nak i.m kat FB macam malas ja nak layan aku..agaknya la kot kan depa malas nak layan aku..hahah sampai kadang-kadang rasa nak tegoq pon serba salah takot menganggu ketenteraman depa..haihh Aku dekat luaq ka dekat alam maya sama ja..aku xreti nak seryes sangat..hidup aku cuma taw
Gelak ja kejanya..haha sebab tu aku asyik lupa ja sampai kadang-kadang hari apa pon boleh blurr..orang kata gelak banyak sangat buleh jadi pelupa..Hehe Tapi berseronok berpada-pada la jangan sampai tak ingat dunia sampai tak jaga perasaan orang..Aku mintak maaf kot-kot kawan aku yang dok buat seryes tu terasa..kehkeh bukan niat nak mengutuk..tapi..ahhh sudah la..

maaf..maaf..apa motif tayang idong dia yang kembang tu pon ntah :3) haha..
Assalamualaikum..

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

16 50Juta Kali:

MiyaAmras said...

terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkk ! *thumbs up* ^-^

Hany Rara said...

@MiyaAmras bkn terbaikk..terbalikk..hahah :p

Boni JLL3 said...

yes! yes! saya ada ciri2 tu..muahahaha

Hany Rara said...

@Boni Yeay! give me ten..haha awk xckap pon sy dah taw awk mmg mcmtu..jenoh la nnt bini awk mlayan prngai sawan awk..hahah

Boni JLL3 said...

hahahahahaahaha... saya tak tau plak orang sengal ni ada gak perempuan suka..hahaha

Hany Rara said...

kbnyakkan pompan lg suka laki yang pndai b'lawak lak drpd hensem tapi perangai mcm batu..haha *rasanya la=='

teha said...

hahaha ! aku pon xsuke sngt budak2 yg siyes nie..

Hany Rara said...

@teha hehe kan2??

Khairul Asrol said...

wahhh .. awak ni creative laa .. :)
Jom Jadi Senarai Bloglist KAYRULS[DOT]COM

ainun said...

hehehe...lucu..

Hany Rara said...

@Khairul Asrol thanks :) ok nnt sy g terjah..hehe

Hany Rara said...

@ainun hehehe >_<

CekbOlat-bOlat said...

harharhar, siyes lawak.. sama ! sama ! mmg geram kan buat gutu.. o.O

Boni JLL3 said...

hahahahaha..maknanya ayah awak tak merelakan mesin basuh tu ditukar ganti..hehehe

Hany Rara said...

bolat, haha taw xpa..geram la mcm nk bg kaunseling ja org cmtu=='

Hany Rara said...

boni: ahahah erk silap entry..malu2 tutop muka..ngeh3~