.
6
MAK JEMAH

Lepaskan Saja~ :)

Greeting Text
"Selamat tinggal pada kenangan..
Selamat tinggal pada igauan.."
 

Pagi yang sunyi sepi. Jari terus menari tanpa arah tuju..merenung kosong setiap lekuk penjuru..Kenangan datang silih berganti. Kemudian. hilang bersama pekat malam..Air mata jatuh ke pipi..Unggas berbisik2 manja di pendengaran..
unggas berbisik manja??  ==" abaikan
 
Tiba-tiba ... 
-
-
-
-
-
Kuatkan radio, kuatkan radio anda.. 
kuatkan radio, kuatkan radio ♪♪ 
aku yang patut..yang patut..~
 
Hahah hilang semuanya..mengacau betoi..
 
♪♪ Bertemu di mukabuku, kujatuh hati padamu.. 
bukan taknak mengaku♫ 
tapi hati rasa malu.. 
senyumanmu menawan..menawan~
 kau buat ku tertawan..~ ♫ 
 *sambung* =_="
 
Haha comey gak lagu ni.. 
 
Err sebenarnya tadi kankan, aku blogwalking. sebab dah bosan sangat..hehe kalau tak aku ni memang pemalas..kalau aku dah cuma suka baca satu belog tu, satu tu ja la aku rajin g buat nyemak dengan komen..haha bukan apa kadang-kadang belog someone tu lambat loading..haiyaa~ rasa nak hempuk ja laptop..eh laptop aku pulak jadi mangsa..hehe tadi dengan rajinnya aku menyemak kat belog yang langsung aku tak kenal sapa owner dia..aku tak follow pon cuma g baca ja..hehe
 
 Rupanya ada banyak gak kisah couple kena tinggal ni..ahaha Kisah yang ngarut pon ada..couple dua minggu then clash! Err whathe??! padanla dengan umoq..haha pastu entry seterusnya dah cerita pasal boy baru..kehkeh lawak betoi budak-budak sekolah ni..haha Alah macam ampa dulu-dulu laa..budak sekolah gak mesti camtu kan? haha 
 
And ada gak kisah yang memang betol-betol menyentuh jiwa raga dan sanubari aku. Pergh! ayat..haha tapi belog lain laa..bukan belog budak sekolah tadi..hehe Ya ya story awak dah berjaya buat saya menitis air mata malam ni..sedih saya baca..Hmmm:') siapakah AWAK tu?? ahaha biaqla aku sorang ja yang stalker belog beliau. Ampa toksah nyibuk..haha aku plak rasa macam nyibuk kisah dia..haha ok semoga awak tabah..sekejap ja semua tu nanti okey la..good luck in ur life..
Haha entry ntah pa pa..ni la akibat kalau bosan tahap namati..haha ok saya cau dulu nak tidoq sudah..assalamualaikum..
 
"kenangan tetap akan tinggal sebagai kenangan..Kadang Sukar untuk kita melupakan kenangan lama..Tapi, untuk hari mendatang yang lebih bahagia ..ciptalah kenangan baru..Yang lama, lepaskan ia pergi...Perlahan-lahan.."

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

6 50Juta Kali:

Boni JLL3 said...

tapi saya mcam nak tau jugak siapa 'AWAK' tu... tulun ler kongsikan

Hany Rara said...

awak laa..haha =)

awk sy nk inform something ni, smlam sy g blog someone tu di kopipes awk punya entry..seryes xbohong..

iQie said...

annoying lagu NajwaLatif tu..haha

Boni Kacak said...

tak pe.. itu tandanya karya2 saya mula mendapat perhatian.hehehe.. saya tak kisah pun orang nak copy paste.. sebab saya da siap sediakan payung sebelum hujan..haha. nanti saya bagitau kat awak apa senjata saya tu..hehe

Hany Rara said...

haha baru taw :p sy ingat dia main kopipes ja sbb xda credit untuk awak pon.Dah lama x g belog awak. sekali g tadi. dah lain terus. New design! hehe tetap kacak ngan warna hitam..haha

Hany Rara said...

iqie: haha untuk dia hey untuk dia hey :D untuk kamuuu~~