.
8
MAK JEMAH

Nak DELETE Belog Sebelom FEMES

Greeting Text 

Hye reader(s) :)) amboii kemain lagi tajok ang jah..femes la sangat kan..hak2tuih..haha entry pertama untuk bulan Mei ni..maaflah bulan April yang lepas pon tak banyak aku post..lima entry ja..ok bajet macam readers blog aku belambak-lambak..=.= tak yah nak bajet sangat nyah readers hang sorang dua ja..HAHAHA xD ok terperasan sat.. skarang ni malas gila nak jengok belog..apatah belog orang lain belog sendiri pon aku abaikan..hehe tapi alhamdulillah la belog kesukaan aku, aku still g buat menyemak dengan komen aku yang ntah pa pa..heh--' bangga sat bila nama aku ada dalam senarai top ten orang yang paling banyak bagi komen..Zzzzz~

Rasanya aku dah terkena penyaket yang kebanyakan terkena pada bloggers ambek tindakan untuk delete belog depa..only one word i can say :: MALAS!! :p hahah malas nak menaip, malas nak log in, malas nak pikiaq idea yang merapu..pokoknya malas-malasan gitu..wakakak tapi bila tengok ada satu dua komen fuhh semangat tu ada balik..hehe suka taw orang komen entry kita..ngeee~:B yala penat menaip sekali tengok ada komen tak ka gembira sesaat dua? hehe.. ni pon sebenaqnya aku tak taw nak update apa..main bejalan ja jari aku taip tanpa ada hala tuju..hahah ok tak pa aku try jugak habiskan entry kali ni..walaupun sebenaqnya dah banyak aku tulis entry then terus simpan kat draf sebab menaip tak habes..tiba2 lost idea aku delete pulak..haha kali ni janji tak delete dah..hehe

Tak sangka dah dekat 10 bulan lebih-lebih aku b'belog..nak dekat setaon dah jugak kan?..heh--' aku ingat lagi time mula-mula aku buat belog langsung tak taw pa pa pasal belog..siap gugel tengok tutorial lagi..wahaha dah tu mai tang nak edit belog nak copy paste CTRL+C pon tak taw..alahai sangat jakun..bhahah dah bila start reti edit belog macam-macam widget aku letak..bling-bling silau bijik mata..tu pon kawan aku still puji belog aku lawa..nak menyedapkan hati aku mungkin=..= dah macam baju ramlah ram time zaman 80-an dulu dah aku tengok kilat bukan maen..hahah kalau teringat balik rasa nak tergelak..dengan ikan peliharaan apa semua aku letak..wakakak padahal benda tu tak penting pon..

Dulu, tujuan aku buat belog sebab nak buat luahan hati..haha almaklumlah time tu orang tengah putus cinta..rasa down tu memang tak yah cakap laa..ayat semua maw jiwang ja..sampai ada entry yang dah aku padam..bila baca balik..Erk! aku ka ni tulis camni..sumpah mak geli nok..wakakak ok time tulis tu memang tak sedaq langsung bila feeling aku dah ok sikit baca balik.. YA ALLAH malu aku oi malu..kawan-kawan aku saheh dok kutuk punya..wahaha lani pon aku still rasa ada beberapa entry lagi yang aku nak padam..meluat pulak bila baca kesah dulu-dulu..hahaha banyak sangat ayat pasrah tu..kehkeh

Seperti anda semua taw saya bukanla blogger femes..haha buleh kan aku delete belog? buleh kan? haa aku delete lani jugak, aku delete lani..hahah acah ja..sayang gila oi kat belog ni..kat sini la tempat segalanya aku kongsi..hepy, sedih, ayaq mata, gelak tawa, kenangan , pasai family, kawan-kawan, kesah cinta tak kesampaian, kekasih hati..segalanya dah aku kongsi dekat sini..aku lagi sayang belog ni dari pesbuk, seryes aku cakap..hahah so, aku takkan delete..yeay! suka tak? suka tak? haha meroyan sorang-sorang..tapi kadang-kadang saya malas nak update..hehe

Haha lagi satu kan, aku tak suka follow belog orang..aku suka orang follow belog aku..bhahah kejam gila..ehh tak da la..dah banyak gila aku follow belog orang..heheh~ kadang-kadang aku tak suka sangat taw baca belog orang femes ni..ehehe sebab belog awok kan tak buat saya tersengeh sorang-sorang pung bila baca apatah lagi tergelak..kihkih aku suka baca belog orang yang tak berapa nak femes tapi buleh buat aku gelak guling-guling..haa i loike taw, terus i followw~~haha sudah la merapu maghrib sudah :)

Assalamualaikum..take care. mungkin saya akan tinggalkan awak lama lagi wahai belog :') ily. muah!

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

8 50Juta Kali:

aku HaniAsyira said...

biasalah tuh.. kalo org komen rasa bahagis giler.. keh2..

syg pada blog jugak.. =)

Hany Rara said...

amboi bahagis plak dia :P

Yeah! syg belog kita ketat2..haha

Boni JLL3 said...

awak...janganlah delete.. sekurang2nya awak masih ada yang sudi membaca blog awak..hargai lah yang ada tu... slow2... saya sendiri pun berblog selama dua tahun baru nak dapat capai tahap macam sekarang ni... yang penting, amalkan taip entri hari2.. sayang blog awak kalau awak delete..ini semuaa kenangan kita satu hari nanti.. bakal menjadi wadah utk anak2 dan cucu2 kita nanti

dan lagi satu. awak buang verifying kod kat komen ni.. kebanyakan blogger cerewet.. bila muncul je kod masa nak publish komen, dorang akan terus tak komen

Hany Rara said...

@Boni JLL3 eh awk sy xdelete laa..sayang gila kat belog ni, kan sy dah ckap lg syg belog ni dari pesbuk..haha cuma kdg2 tu malas nk updete..hehe mmg la belog ni dah jd mcm diari sy dah, mmg sy xkan pdam laa..hehe

owh awt xbgitaw awal2..sy mmg dah mati2 ingat sy punya komen xyah verifying code, sy pon nyampah ngan benda tu..adeh~ xtaw pulak sy pnya ada, sbb salu klw sy blas balik komen xda pulak dia nak naek..haha sy dah pdamkn dah.try tngok ada lg x. btw, thanks bgtaw :)

Boni JLL3 said...

jap..tgk jap..hahahah.da tak ada da..hehehe

CekbOlat-bOlat said...

perghhh.. bju rmlah ram xley blah !
blog bolat mula2 dlu warna wrni menyakitkan mata sesangat smpai urat mta tersmbung urat kontot.. wakakkaka..

skrg smbung bljau ditmbah line kt sini mcm spender hnyut lgi la susah

teruskan blogging !

Hany Rara said...

hahah skrang pink gitu belog dia walupun bperwatakan macho..haha=='

tu la skrg ni dah susah nk baca entry bolat yg sawan tuh..sobss

ya pasti! haha bkan tadika pasti tu naa

iQie said...

jgan delete la. aku suka baca blog kau. hehe