.
10
MAK JEMAH

WESTLIFE dan AKU

Greeting Text
 " I lay my love on you.. It's all i wanna do..
Everytime i breath i feel brand new..
You open up my heart..
Show me all your love and walk right through
As I lay my love on you.. "

Dulu-dulu lepas balik dari sekolah time darjah 5 macamtu dah hadap depan tibi dua..masa tu estro xwujud lagi kat rumah aku..tujuan aku cuma nak dengaq lagu ni.. "I lay my love on you" jangan bagitau aku hampa tak taw sapa yang nyanyi..aku sekeh sorang-sorang baru taw erti penyesalan..dulu aku punya gila kat lagu ni sampai hapal-hapal lagi..tapi part yang korus ja la..haha kalau nak hapal semua memang xtermampu aku..bahasa omputeh aku bukan terer..tu pun ada tunggang terbalik..mai dah besaq sikit baru aku dapat lirik yang betol..sadiss =..="

Dulu masa kecik aku x pandang retis lain laa..kawan aku sebok new boyz , tomok , boboy , umbrella , spoon , spring apa..aku tak.. WESTLIFE ja aku layan..haha time tu kalau tanya aku lagu jiwang leleh versi rock kapak haram aku xtaw..sampai sekarang kadang-kadang aku  tak taw tajok lagu melayu dulu-dulu time aku sekolah rendah..dah besaq godang macamni baru aku nak layan balik..haha Yang aku taw :
"ku ku ku kuderita..kau kau kau dah berubah.."
wakakakak budak laki dulu suka gila nyanyi lagu ni..ok kenangan semua tu~ haha

Dalam banyak-banyak lagu westlife " i lay my love on you " aku paling gila sekali..haha wehh best part korus..tak pecaya try dengaq laa..Dulu tengah makan nasi kat dapoq pon dengaq ja lagu ni kat tibi dua *time tu tibi dua ja rajin maen lagu omputeh* lari lintang pukang p depan tibi..pinggan nasi beselerak habeh..haha bukan setakat lagu ja aku suka, kat penyanyi-penyanyi dia pon aku meroyan..hahah comel semua..time tu westlife la group overseas yang paling top..ada jugak group lain Blue , Backstreet Boys , Maroon 5 , N'sync ..time tu Cody Simpson, Justin bibir tengah merengek-rengek mintak susu kat mak depa lagi..xwujud lagi depa dalam dunia hollywood..
 


Dulu masa aku memula kenal westlife aku minat gila kat Bryan..ahahah walaupun dia agak tembam tapi comey apa..aku suka tengok dia senyum and dagu berbelah dia :3 sampaikan aku tengok westlife dengan budak nama Sherina dalam vid.clip " I have a dream " tengok Bryan tengah bermesra-mesra dengan Sherina tu aku jeles okayy..Zzzzz~ macam parya kan you olls~ hahaha
 


 Ni sherina waktu dia duet lagu I have a dream dengan westlife..
Haa ni dulu~
Sekarang dia dah macamni ::
V
V
V
V

dah Cun kann?? *jeles* haha
 
Lepas dah lama-lama minat kat Bryan tak dapat respond apa pun dari dia..hahah LOL -_-" aku berubah hati jatuh cinta dengan Nicky..Lepas Nicky, Mark pulak..haha gila punya..walaupun dulu desas desus mengatakan bahawa Mark sebenaqnya gay.. :/ erk betol la kot kan ? Omputeh apa depa nak heran .. Shane dengan Kian tak berjaya mendapat tempat kat hati aku..walaupun sebenaqnya sora Shane yang paling sedap skali..kehkeh~hah budak-budak pantang nampak yang hensem..haha yang tu la dia nanak..

Dulu kita mana reti boyfriend-boyrriend..dah la pemalu..mana nak ada boyfriend..haha gila baru darjah 5 oii..kalau nak berangan pun dengan retis-retis ja..dah bajet gila berangan dengan westlife teruih..hahah bukan retis-retis malaysia naihh..haha :P

Walaupun sekarang westlife dah berpecah wat hal masing-masing..yang sorang sibuk siram pokok bunga, sorang mengasuh anak, sorang bisnesman, sorang wat partime kat pizzahut, sorang dah jadi angkasawan *ok saya tipu..hahah* tapi lagu-lagu depa seperti uptown girl, season in the sun , u light up my life , if tomorrow never comes, semua still tersimpan kukuh kat hati peminat-peminat westlife..
 


wah bryan! :3 ok layanlaa..I lay my love on you..
sobss sobss~ sedih tetiba..rindu zaman dulu :'(
assalamualaikum...

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

10 50Juta Kali:

Wanie said...

arghhhh !! menjerit kerana kita pun minta westlife sngt2~~ dlm phone mmg bnyk lagu nie, koleksi cd, ....
mnat group nie sjk umur 7 thn lagi~~
smpai sekarang, wlaupun kwn2 ckp group nie dah lama (mmg dah lama pun) tp still the best kan? kite berkongsi minat yg same lah <3
I pling suka Bryan <3 :)
lagu semua best ~~~

aku HaniAsyira said...

minat gak westlife kecik2 dulu.. hee~~

Hany Rara said...

wani, ehh u curi bryan ai~ wakakak kita pon dah lama minat.. smpai tmpek2 kat buku poster westlife..heheh

Hany Rara said...

haniasyira, kecik2 ja minat? skrg xminat da ka? heheh

iQie said...

haha aku pun minat westlife..smpai hafal step derang mnari..

Hany Rara said...

boleh ajaq aku step tu ? haha

Wanie said...

hahaha, I suka Bryan dulu~~ wekkk .. hehehe, nk ckp pasal Westlife nie, mmg x hbis :)

Hany Rara said...

wani ! bryan penah ajak ai kapel masa umo 11taon, tapi ai tolak pasal faktor umur..hhahahah *gila perasan :P*

Fyza said...

hahaha kita pun minat westlife ^^ and, paling-paling minat kat lagu 'I Lay My Love On You" hahaha muka dorg semua sweet kan?~ *cair~ kehkeh XD

Hany Rara said...

haha sma la minat lagu tu gila2 smpai skrg :)