.
10
MAK JEMAH

Cici cinta cicinta..kamuuu~ =,="

Greeting Text 

 
hahaha tajok sempoi macam lagu tiga kata V_V

  • Cinta itu bilamana kita menerima dia seadanya bukan berdasarkan paras rupa..kalau ang rambut penoh kutu, kaki ada cagu, dada penuh berbulu *dada berbulu? eyuckss!  kalau dah cinta apa nak di kata..haha
  • Cinta itu bilamana kita sanggup ungkapkan janji sehidup semati, lautan berapi sanggup direnangi, hutan amazon sanggup diredahi, gunung everest sanggup didaki..erk boleh percaya ?? 150% memang x boleh pergi laa janji cenni~
  • Cinta itu bilamana kita boleh makan setalam, mandi sekolam dan tidoq setilam..err ok ngarot..HAHA XD yang sebetolnya, makan xkenyang, mandi xbasah, tidoq xlena..tapi kalau kena masakan ibu melantak xhengat dunia la kann?? = =!
  • Cinta itu bilamana kita sanggup tunggu dia balik main futsal pukul 2,3pagi..nset xlepas dari tangan walaupun dah terlelap..alahai~ kawen nanti ada sanggup nak buat cenni lagi ?
  • Cinta itu bilamana pakwe sanggup p azan subuh depan rumah si awek..punya nak tunjuk bakal suami mithali..Oh saya bila pulak nak ada orang buat centu :3 Jangan lepas azan ang balik sambung lena..itu bukan bakal suami mithali itu boleh pergi mati namanya..haha ok sory terkasar bahasa =.=
  • Cinta itu bilamana gaduh-2 sikit mula nak ugut.. "Ang tinggal aku balik nanti aku langgaq tembok sekolah sampai pecah kepala! " Wahh! bosan idop dah la tu kan ? -.- ok benda ni penah terjadi pada saya zaman sekolah dulu..hahaha ~larikkk~ walaupun sebenaqnya bukan dia sanggup pun nak wat centu..waterpark! =,=
  • Cinta itu bilamana kita sanggup layan K-POP demi awek tercinta walaupun dalam hati menyampah gila..sebab itu kegemaran dia :) Tapi~ saya xminat K-POP sy cuma minat cerita korea He's beautiful..hero dia yang band A.N JELL tu boleh tahan nsem gak kan..haha *ok sy xminat k-pop pun --"
  • Cinta itu bilamana setiap kali nset berbunyi ang akan ingat tu text dari dia..bila baca ::"CELCOM : Promosi hebat untuk anda memenangi..bla bla bla.." huh~ ok sedih bukan? T..T
  • Cinta itu bilamana kita sanggup angkat call orang tersayang pepagi buta sebab nak teman dia yang xboleh tidoq walaupun mata ang dah mengantuk gila tahap infiniti..sadisss~ terpaksa mengiyakan setiap bebelan dia..hehe
  • Cinta itu bilamana ang sanggup pakai baju pink sebab hadiah dari si awek walupun time berjalan ang rasa macam satu dunia tengah tengok sambil ejek-2 "MAMAT JAMBU" walaupun hakikatnya bukan centu -.-'
  • Cinta itu bilamana kita salalu stalker wall FB dia tanpa jemu, baca setiap post dia walupun sebenaqnya hari-2 benda yang sama jugak..haha xpercaya? Anda xpernah jatuh cinta agaknya :p
  • Cinta itu bilamana ampa dapat taw pakwe atau makwe ampa ada adek angkat, abang angkat, kakak angkat tokwan angkat..ehh ? -"- ampa rasa macam nak angkat beliau semua tu campak dalam laot..Angkat-2 jadah hapa kan?? ok sabaq :)
  • Cinta itu bilamana macam cerita kuch-2 hota hai..mencintai tanpa mengharap balasan. berkorban demi orang tersayang..*oh kenapakah kuch-2 hota hai ?? Sebab ada kat tibi tadi..haha aku nangeh 1 baldi tadi..xpercaya? punya pasai ampa..
  • Cinta itu bilamana ang sanggup fight habis-habisan untuk dapatkan dia di saat dia dah mula berubah hati..apa saja, pujuk rayu, air mata, ego, malu, keras kepala..masa tu semua ang tolak tepi demi dia..
  • Cinta itu jugak bilamana saat di pergi pada insan lain, kita dengan rela hati lepaskan dia..dengan harapan dia akan lebih bahagia..itulah cinta, xmungkin hilang dan akan selalu menjadi kenangan.. harharhar jiwangnyaa budak ni tetiba.. kbai :3
Sekian, saya yg menjalankan tugas ! ._."

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

10 50Juta Kali:

CekbOlat-bOlat said...

haha.. hat celcom tu betei ! cek bebai gilaa.. haha

Hany Rara said...

@CekbOlat-bOlat slalunya centu laa~ haihh..

bebai hentak kaki.

lia kamalia said...

yeay :) dats cinta :) nice entry & blog jugak :)

Hany Rara said...

@lia kamalia yeay ! :D

Nurul ain said...

cinta??? ahaaa.. tak tahu sebab tak pernah alami semua di atas :p

iQie said...

haha ape kau ckap betol dowh..suke aku bce gelak guling2 yg g azan depan umah tu xleh bla..hahah

Hany Rara said...

Nurul Ain :: haha bgus2~ :))

Qie :: Ang meh buat camtu kat aku..haha

MiyaAmras said...

betui sgt2 ! benci gila bila tgh syok2 tunggu text dari dia tiba2 handphone vibrate, rupa2 nya, celcom jaa pun. -.-'

Hany Rara said...

@MiyaAmras miya, haha skang ni msg yg kolony football jadah apa tu ntah..geram gilaa..ari2 antaq, xreti penat ka cekom tuh =.='

MiyaAmras said...

kolony dah takde lagi daa skarang ni. miya dah ttp acc kolony. say gudbai ! haha. yg buat naik darah ni, celcom punya service message punyalah melambak. -.-' kang saman baru tau !