.
8
MAK JEMAH

Tolong Suggest Tajok Untuk Entry Ni Sat Boleh ?


Greeting Text


Apa itu cinta ..?
 ...............
Kau yang paling setia.. Kau teristimewa ..~♪ *background music
.....................
"dia buat u xtido malam..at the same time, dia jugak yang buat u tido lena.." yusry kru
................................
kihkih saja merela..ambek berkat mana taw kot-2 lepas ni aku pulak dapat laki..hahah btw, selamat pengantin baru Yusry dan lisa surihani :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Yusry : sayang abang x ?
Lisa : sayang laa..
Yusry : kalau sayang nama abang apa ?
Lisa : Yusghy ..!
Yusry : Betol-2 laa..cakap sayang tadi..nama abang apa ?
Lisa : Yusghy K.Agh.U
Yusry :  -.-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Haha ok melawak..pagi ni dah masok 1 march 2012..semalam 29 february..semua orang taw kan 29 february cuma muncul 4 taon sekali.. so, sapa yang lahir 29 february kira insan istimewa laa..aku dok tunggu gak kot kalau friends aku kat FB ada yang lahir 29 Feb..eksaited nak wish..tapi haram sorang pon takda..sadiss~


29 february , 4 taon yang lalu aku masih kat bangku sekolah..aktiviti aku time tu cuma hari-2 p sekolah and setadi kecuali jumaat sabtu, habiskan masa merapu dalam kelas, tawaf keliling bangunan sekolah, bagi salam bila selisih dengan cikgu, p kantin makan nasi buatan makcik kantin yang agak xsedap, jumpa cikgu kat bilik guru, p latihan rumah sukan *yang ni muhong* , p koprasi beli cekelat kissme seringgit, lalu lalang kat koridor sambil koyak daun pokok bunga *dengki :P* , main mata ngan pakwe..haha ok muhong aku takda pakwe kat sekolah..Rindunya semua tu~~

Dan..29 february 4 taon akan datang.. pada taon 2016..masa tu dunia ni ntah wujud ntah x..Allah maha mengetahui..andai panjang lagi perjalanan kita semua time tu , aku dah 26 taon.. 26 taon?! oh mak senah! tuanya..haha agaknya time tu aku tengah mengilit anak kiri kanan pinggang..yang pelok kaki kiri kanan lagi dua orang..amboi pak nya rakus bebeno eh~ kahkah..takpun aku baru memulakan alam rumahtangga..oh xgitu..haha merapu terok dah.. :p anda pula bagaimana ? agaknya macamana kehidupan aku dalam umo 26 taon nanti..harap semuanya di atur dengan baek oleh Nya..

Dan harini sangat bosan namati..hujan sehari xberenti..dan ni lah keja aku seharian hari ni..nak buat apa lagi..nak msg pon xboleh..nak online, dah bosan..nak tengok tibi, astro gelap time hujan..so, aku bukak laptop, open kat paint then melukis..hahaha ni lah hasilnya~
V
v
V
v
TADAAAAAAA!!!!!

 
WUuuuuuuuu~ go mi nam :p

sama x , sama x .. ? hahhaha
X eh? ok.. -.-


kawen nanti nak pakai camni boleh??
wahaha~ kena sepak laju-2 dengan mak aku


hee~~


retiss k-pop ..
haha
ok sekian sahaja..xda idea nak tulis pon..sebab tu letak gambaq bebanyak..haha sampai aku dah blur entry ni nak letak tajok apa..hehe babye..take care reader (s) ..


* to my spesel one , i miss u banyak gila like ayaq ujan malam ni laa ~ balik kaih sikit ! T_T

✿THANX SUDI BACA.KOMENLA SEKALI✿

8 50Juta Kali:

wanabee said...

haha . comel je entrinya ...
yusghy pun bolehhh >_<

29feb ni mmg hari yg special . memang berbulu nak tunggu celebrate birthday kalau dpt tarikh 29feb ... wakaka


heeee..nice lah doodle dari paint tu... pandai betul control tgn masa lukis dengan mouse .. haha

Hany Rara said...

@wanabee kita susah nk sebut "R" laa..keh3 :p

Tu la pasal sesapa yg nak kawen ka apa2 ka jgn pilih 29 feb..nnt nk smbut anniversary jenoh tggu 4 taon plak..wakaka

hee~ guna line yg boleh lekuk2 kat paint tu snang gak laa..klw guna brush aram xjd laa smpai sudah~ haha

iQie said...

smlm besday aku la..ko x wish.. haha
wop terer ko lukes gune paint..sexy doe..haha

Hany Rara said...

ang bukan xda bezday ka ? wahaha
keh3 sexy ka :P retis k-pop mmg sexy kan.. haha

CekbOlat-bOlat said...

tajk 'bila bosan....'

keh3.. cntiklaaa buat doodle.. omeyyy
nnt buat kt bolat.. eherherher

CekbOlat-bOlat said...

tajk 'bila bosan....'

keh3.. cntiklaaa buat doodle.. omeyyy
nnt buat kt bolat.. eherherher

Hany Rara said...

bila bosan xbesh laa..bila meroyan buleh..ahahah

Boni JLL3 said...

boleh plak macam tu?hahaha..kena time meroyan ??